20 уеб сайта, който могат да променят животът ви

Интернет може да промени животът ви в положителна насока. Можете да използвате тези сайтове просто за забавление или да търсите в тях нещо, което да промени посоката на животът ви.
* Не са подредени в специален ред.

1 – Facebook – позволява ви да контактувате с хора по целият свят.
2 – Myspace – това е най-популярната социална мрежа в интернет.
3 – Digg – тук можете да узнаете какво се случва по света. Можете да използвате топ статиите в Digg, за да намерите най – новите тенденции в бизнес средите или да прочетете статии за подобряване на живота си. Българският аналог е svejo.net .

4 – Kiva – Kiva е сайт за кредитирането, който помага на предприемачи в развиващите се страни, като финансира техните предприятия.
5 – Lifehack.org –  ще ви помогне да свършвате неща докрай, това е сайт за всички неща свързани с продуктивността.
6 – YouTube – Ако желаете да работите в развлекателната индустрия, YouTube е точно за вас. Ще  имате милионна аудитория на ваше разположение.
7 – Google – тук всичко е ясно. Чудя се как са живели хората без Google в ранните години на интернета.
8 – Twitter – помага на хора изпаднали в опасни ситуации по целия свят. По време на Калифорнийските пожари, хората използват Twitter, за да споделят с приятели, че са в безопасност. Можете също така да използвате Twitter като начин да си помогнете с вашата бизнес мрежа.
9 – eBay –  този сайт може да ви спести много пари, но също така може да ви донесе огромни възможности. Вие можете лесно да създавате онлайн бизнес, който достига до милиони купувачи. Много хора имат успешни предприятия чрез Ebay.
10 – Ancestry.com – този сайт може да ви помогне да напишете вашата семейна история. Като разберете миналото си можете да промените бъдещето си.
11 – Zen Habits – този блог е подобен на Lifehack.org.
12 – Craigslist – можете да намерите всичко тук. Прост сайт, който може да промени животът ви.
13 – Post Secret – показва, че всичко сме доста еднакви. И, че останалите могат да имат по – големи проблеми от вашите.
14 – LinkedIn – можете да използвате LinkedIn към мрежата с професионалисти от всички области на бизнеса.
15 – TED.com – този сайт е пълен с различни видеоклипове от TED конференции и биографии на някои от най-великите мислители в сегашно време. Презентации от успешните хора като Tony Robbins, Richard Branson, Jeff Bezos, Bono, Seth Godin и Jane Goodall.
16 – Wikipedia – толкова много информация за почти всяка тема и област. Ако не знаете за нещо или някой отваряте този сайт и в рамките на няколко минути сте информирани вече. Най – богатата онлайн енциклопедия.
17 – The Fastlane to Millions –  това е сайт за предприемачи, които си разменят съвети и тънкости в бизнесът.
18 – Second Life – Виртуален сайт за продажби на виртуални продукти. Anshe Chung е станал милионер от покупко –продажба на виртуални недвижими имоти.
19 – Quoteland – Можете да посетите Quoteland и да четете стотици оферти, които ще ви дадат нова перспектива в живота за броени минути.
20 – 43 Things – 43 Things може да се окаже чудесен начин за постигане на целите ви. Вие можете да публикувате вашите мечти и стремежи до всички, за да ги видят. Това е доста позитивно за вас, защото ще ви помогне да продължавате да гоните мечтите и целите си.

 
Как да изпълните маркетинговия си план След като сте сложили и последната точка на маркетинговият си план...
5 съвета за креативно търсене на финансиране 1. Свържете се с местните власти – областни администрации, райони,...
Балансирано харчене и практичност Няма нищо лошо във харченето на пари за забавление, но то трябва да е...

Реклама