Не проявявате инициатива за работаНавиците, които шефовете мразят
Никой шеф не обича, а не е и редно, да казва какво да правите във всяка ваша стъпка. Той е шеф има си други задължения и не е нужно да ви е бавачка. Този навик показва пълна липса на инициатива за работа, което значи, че сте мързеливи, а това не се нрави на шефа изобщо.

Проявявате прекалено голяма инициатива за работа
Няма значение дали е от прекалено голяма амбиция, мотивация или енергия за работа, това е също много дразнещо за шефът ви.

Намирате си извинения
Това е един от най – досадните навици, които не се харесват на шефът ви. Намирате си извинение за несвършена работа.
"Не направих изследването, защото спуках гума и се прибрах много късно." Шефът ви никога няма да се фокусира върху спуканата ви гума, а върху проваленото проучване, което може да му коства много нерви и средства. Това направо го вбесява.

Оплакването ви за всичко
Няма такъв шеф на земното кълбо, който да ви слуша оплакването за нещо си. Никой шеф не може да изтърпи женчовци.

Задавате прекалено много въпроси
Естествено, това не е лошо нещо, да задавате въпроси, особено когато се опитвате да си изясните задачите, преди да вземете решение относно работата си. В действителност, задаването на въпроси следва да се поощрява. Но, когато прекалите става досадно.

 
Мениджмънта в бизнеса Мениджмънта на един бизнес включва всичко  - финансови, правни и...
Психология на ценообразуването или изкуството да продаваме чрез примамливи цени Автор: oborudvane-magazini.com За някои цената на продуктите, които купуваме е...
Как да бъдете по – добър мениджър Ако сте мениджър, който гони срокове, има все по високи цели, които са...

Реклама