Aфилиейт програмите (Affiliate programs) са идеален начин да направиш сайта си доходоносен. Има хиляди такива Affiliate programs които са толкова много, че винаги можеш да намериш някоя която да отговаря на тематиката на сайта ти. Те позволяват на уеб сайтове, които им предоставчт трафик да получават плащания или перкламни оферти за реклама на твоят сайт.

Има няколко типа печелене чрез тези Affiliate programs:

1. Плащане от комисионна, или по точно чрез твоят сайт водиш към съответната птограма и посеттителя прави поръчка (order). От това ти взимаш % от продажбата.

2. Плащане за додене към тяк, тук се печели от това - караш какъвто и да е уникален посетител да отиде на техният сайт чрез твоят.

Имаш сайт, това е супер, но ако искаш да го изтреляш на следващото ниво и да почнеш да изкарваш пари от вече имащият трафик, идват на помощ тези програми - Affiliate programs

Ето малко инфо как те работят:

След записването за дадена Affiliate program, ти имаш афилиейт скрипт в които имаш различни индикато ри: за продажби, за линкове с твойто ID,....и т.н.
Почваш да ги промотираш с афилиейт линка си (обикновенно е линк към техният саит, но с твойто ID - така те разбират кой е докарал продажбата). Според Affiliate program, получаваш парите си в период от всеки ден, всяка седмица, всеки месец...и т.н.

Някои имат и собствени тамплейти, които можеш да направиш уникални и да си направиш марка на сайта за да ти е като истинско бизнесче.

Какви методи за плащане използват за афилиейтите си е също нещо, което трябва да се вземе под внимание. Но повечето със сигурност предлагар Чек опциата, това е най-тромавиат начин по принцип.

Само за информация има хора които изкарват луди пари от това, в казино сферата има вебмастър, който прави по $70 000 на месец, в сферата на Билковите продукти има случай за $ 60 000/месец.
Никак не е зле, а?
С такова бебче (сайтче) ще можеш да си живееш повече от добре. И най-готиното е че взима по 2 часа на ден. Толкова е необходимо за да провериш къде как върви и да корегираш някои неща. Иска се малко повече знание, но никой не се е родил научен, пък и ние сме тук за да помагаме с каквото можеме.
 

Източник predpriemach.com

 
Шест начина да увеличите стойността на компанията ви Служители Имате ли мениджър, който може да поеме дейността на вашия...
Идеи, които ще са ви в полза при интервю за работа Тези съвети и идеи могат да изглеждат основни, но може да се учудите...
Правете клиентите си щастливи Оставете позитивни впечатления в клиентите си Начинът, по който вие...

Реклама