# 1
Рекламна ПрограмаТоп 5 на печеленето на пари от блогове и сайтове
Реклама – банер  в блоговете си, ще бъде най – добрият начин да се печелят пари. Има и много рекламни агенции, предназначени за тази цел. Всичко, което трябва да направите е да създадете блог, на който съдържанието да е качествено, за да ви даде значително количество трафик, и да се запишете за рекламни програми от които да печелите. Въпреки, че има много рекламни компании за тази цел, Google Adsense се счита за най – добрата от всички.

# 2
Партньорски Програми
Промоциране  на партньорски програми, е вторият най – добър начин за печелене на пари с вашия блог. Можете да спечелите прилична сума пари, чрез промоциране на фирми. Регистрацията на водещи фирми, които показват своите реклами в блога ви. Ако ваш блог посетител купува продукт на въпросната фирма вие се изплаща договорена сума като посредник.

# 3
Плащане на Пост Програми
Плащане на пост е страхотен начин за печелене на пари. Той  е напълно различен от двата по – горе програми. Тук трябва да напишете ревю (описание, преглед) на друг блог, сайт или продукт. Според вашето писмено ревю ще спечелите добра сума пари. Двата най – популярни плащате на пост мрежи са Review.com и Payperpost.com.

# 4
Продаване на текстови линкове
Продажбата на  текстови връзки на вашия блог, може да бъде чудесен начин за допълнителни приходи. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за фирми, които продават връзки и определят цени за вашия блог. Можете да изберете да показвате текстови връзки само на някои страници на вашия блог или в целия блог. Text-link-ads.com е най – добрият сайт за продажба на текстови връзки. Но да знаете, че с продажбите на текстови връзки можете да си навлечете Бан от google.com. От което трафика ви естествено ще спадне осезаемо.

# 5
Частни рекламни продажби
Ако вашият блог е с огромно количество трафик и уникално съдържание можете да получите частна рекламна сделка. Да получите частна рекламна оферта, ще бъде трудно, но не и невъзможно. Darren Rowse (Problogger.net ) е спечелил огромна сума пари по този начин.

 
60 секундов гид, за това как да направите добро впечатление Казано е и преди, това е максима: вие никога няма да получите втори шанс...
Три основни грешки при банкрутирането, които трябва да избягвате Когато става дума за банкрута като процес, хората допускат някои...
Мираж ли са ниските цени на имотите? Напоследък от всички рекламни издания, чрез които се предлагат...

Реклама