Най – ефективният и полезен начин да си намерете работа е да потърсите в „индустрията” на новото Петте най – добри световни сайта за търсене на работахилядолетие – интернет. Тези уеб сайтове предлагат услуги, които далеч надминават рамките на простото търсене на възможностите за работа.
Не, че трябва да се откажете напълно от традиционните методи за търсене на работа, но, защо да не си направите живота по – лесен в това отношение!
Затова ние ви предоставяме петте най – добри, световни сайта за търсене на работа:

Monster.com
Monster.com е един от най – известните сайтове за работа в света. Той е класиран в Топ 20 най – посещаваните сайтове в Интернет. Той е много повече от обикновено търсене на работа .

CareerBuilder.com
През 2007г. „BusinessWeek” нарича CareerBuilder.com един от „най – добрите места за започване на кариера."

Workopolis.com
Workopolis.com се счита за една от най – добрите сайтове за кариера в Канада. Този уеб сайт за търсене на работа в момента предлага повече от 50000 работни места дневно и има над 1,6 милиона потребители  в своята база данни.

JobShark.com
JobShark.com е признат за един от топ 25 бързо развиващи се канадски интернет компании. Определено си струва да го погледнете.

Jobboom.com
Подобно на предишните сайтове, от гледна точка на популярността, Jobboom.com има над два милиона членове. Jobboom.com предлага съвети за планиране на кариерата и справяне с проблемите на работното място, както и има раздел (ръководство) за оцеляване на работното място.

 
Как да поддържаме ефективни екипни взаимоотношения ЗА МЕНИДЖЪРИ Съобщавайте ясно целите. Служителите очакват от...
Как да напишем мотивационно писмо Мотивационното писмо е изключително важно допълнение към...
Бенджамин Франклин и неговите норми за успех Роден в Бостън, САЩ през 1706 г., Бенджамин Франклин произхожда от бедно...

Реклама