Фрагментирайте задачите си за деня Организирайте деня си в офиса
Всеки ден си пишете на лист, какво ви предстои: входящи и изходящи телефонни обаждания, срещи, почивки. Така на редовните ви заседания ще бъдете винаги подготвен с нужната информация и производствените графици ще бъдат в норма. Защото ще знаете точно какво не знаете и какво знаете.

Минимизирайте противоречията
Отделете си време да се информирате за нововъведения във фирмата – нови кадри, идеи, линии и т.н. и поне 1 час за канцеларска работа – поща, графици.

Говорете с клиентите си
Само така ще разберете те от какво имат нужда, от какво са доволни и от какво не. Вашите предположения за техните потребности не са достатъчни. Самият източник е най – правилното решение, за това най – сигурният начин е да разговаряте със своите клиенти. По всякакви начини – директно, по телефона, чрез анкети, интерактивно и т.н.

Структурирайте близкото бъдеще
В края на всяка седмица си направете график за това, което ви предстои следващите 7 дена. Графици, задачи, почивки, командировки, очаквани резултати.

Очаквайте неочакваното
В крайна сметка всичко може да се случи на следващият ден без и да предполагате. Затова го имайте в предвид – нов, клиент, който да обхване цялото ви внимание и да загърбите за известно време останалите, да се разболеете, да изникне проблем със съществуващ проект. Трябва да сте подготвени и за тези неща, така, че да пренаредите графика си според тях.

Взимайте си обедната почивка
Не я използвайте за работа. Само така ще си отпочине мозъкът ви, за да е в кондиция тогава когато ви трябва. На никой не сте нужен ако блокирате и се преуморите.

 
Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)? Афилиейт Маркетинга (Affiliate marketing) е един от най-добрите бизнес модели...
Бизнес развитие Увеличаване размера на клиенти Трябва да се използва комбинация от...
Започване / Купуване на малък бизнес Започването на бизнес ще ви отнеме доста време. Не само защото ще се...

Реклама