Искате да започнете малък бизнес. Имате желанието и ангажираността да стане това. Липсва ви само едно –60 секундов гид. Как да изпъкнете с мощна бизнес идея предметът на дейност, т.е. бизнес идеята. Няма страшно. Дори и най  успешните предприемачи изпитват понякога трудност да решат какъв ще е следващият им ход на бизнес действие.
В 60 секунди ще ви предоставим няколко стъпки, които ще ви доведат до вашата идея за бизнес и ще ви помогнат да започнете с успех в начинанието си.
0:60 Всичко е до нагласата
Положителният, оптимистичен възглед на нещата е ключът към постигането на целта ви. Трябва да приемете, че всичко, което правите трябва да мине под анализ, въпроси, отговори, за да създадете добър краен продукт и резултат. Бъдете готови да се учите, а защо не и да експериментирате. И винаги използвайте грешките и провалите си като урок, през който вече няма да преминете.

0:47 Търговски места
Бизнес идеята ви може да се свърже с нещо, което вече правите или сте запознат с дадена дейност. Поставете се на мястото на клиента и преценете какви аспекти от продукта или услугата биха ви харесали и кои не, и какви елементи биха повишили стойността им.
0:34 Търси второ мнение
Приятелите и семейството са добър източник на обратна връзка, но имайте в предвид, че те са свързани емоционално с вас и тяхната обективност е така да се каже малко изкривена. Трябва ви човек, който ще ви зададе правилните въпроси и няма да се притеснява да критикува.
0:28 Изследвания, изследвания, изследвания
Научите възможно най – много за района, видовете бизнес, техните нива в бизнес сферата и т.н., които ви интересуват. Колкото повече научите, толкова по – лесно ще вземе решение за вашият предмет на дейност на малкият ви бизнес.
0:03 Поставете изследванията си в план
Поставете всички ваши изследвания и идеи в план, който да следвате, за да постигнете позитивни и задоволителни – като за начало  резултати в старта на вашият бизнес. Това ще ви помогне да оцените възможностите, обстоятелствата, ограниченията на всяка бизнес идея, независимо дали сте решили да реализирате или не.

 
Ефективният PR Под ефективност в PR разбираме постигане на поставените цели на една...
ON – LINE БАНКИРАНЕ. Доверието в on – line банкирането на британците Press Association “Guardian Unlimited”  Британците са повече уверени за сигурността...
Психология на бизнес успеха За да се постигне успех в бизнеса преди това трябва да има определена...

Реклама