Номер 10
China Beach

Danang, Vietnam
Безупречният виетнамски плаж China Beach е елитно място, за да заведете някои хора на почивка там като изненада – особено тези, които са го посетили при предишното правителство. Независимо от промените в правителствата плажната ивица (20 мили) винаги е била най – добрата туристическа оферта за азиатските дестинации, с един от най – луксозните курорти Furama Resort Danang.
China Beach
Номер 9
Nikki Beach
Marbella, Spain

Nikki Beach е комерсиално приключение в Испания затова е в нашата листа, защото е представя елита на елитно място без излишни фанфари. Често любимо място на знаменитости.

Nikki Beach
Номер 8
Akyarlar Beach

Bodrum, Turkey
Плаж популярен повече за европейците отколкото за американците. Вземете 45 – минутния полет до Истанбул се насладете на Akyarlar Beach.
Akyarlar Beach
Номер 7
Bahia Beach

Trancoso, Brazil
С богата си тревиста растителност и тропическа гора Bahia изглежда като сцена от филм. Така, че ако искате да се нагледате на природа и да се попечете на сравнително спокоен божествен плаж – това е дестинацията, която трябва да изберете.
Bahia Beach
Номер 6
Castelo Beach

Albufeira, Portugal
Много от португалските плажове изглеждат красиво, но не предлагат така добро изкарване и удоволствие както Albufeira. Това е плаж, който притежава голяма красота и неприкосновеност от урбанизацията.
Castelo Beach
Номер 5
Bondi Beach

Sydney, Australia
Престой в един от най – изобилните крайбрежни хотели на Сидни, плаж с формата на полумесец – страхотно място за отдих и сърфинг. Bondi Beach ще надмине вашите изисквания.
Bondi Beach
Номер 4
Grace Bay Beach

Providenciales, Turks and Caicos
Хубавото на карибските плажове: бял пясък, прозрачна вода, съвършено сини небеса. Лошото: противни туристи, автентична храна и атмосфера. Ако смятате, че любовта/ омразата са неразделни посетете Caicos в северния район от Атлантическия океан. Много наподобява Карибите само, че е с по – малко хора като почиващи.
Grace Bay Beach
Номер 3
Las Minitas Beach

Casa de Campo, Dominican Republic
Охолството тук ви е гарантирано и отговаря на цената, която ще заплатите за елитният плаж. Всичко, което трябва да направите е да отмаряте бавно и да се наслаждавате на гледката и лукса.

Las Minitas Beach
Номер 2
Pink Sands Beach

Harbour Island, Bahamas
Ако търсите изолация и красота тази малка страна на Бахамите ще ви го даде в изобилие. Може да се каже , че това е плажа вицешампион по събиране на едно място на известни личности. Пясъка тук е наистина розов. Плажната ивица тук е само 3 мили, но когато сте тук ви се струва, че е събрала целият свят.

Pink Sands Beach
Номер 1
Plage de Pampellone

Saint-Tropez, France
Великолепно месторазположение, прословут нудистки плаж с най – елитните хора в света. Плажа погледнат отстрани изглежда като сцена от филм на Дейвид Хамилтън – пясък, бикини, плът ... Южна Франция си остава магнит на елитните плажове. Plage de Pampellone не е пример за добър живот, Plage de Pampellone е добрият живот.
 Plage de Pampellone
 
5 златни правила за ефективна работа в екип Във всяка организация, без значение дали е малка или голяма, екипа от...
Да се свържа ли с работодателя преди интервюто? Преди няколко дена попаднах на интересна дискусия в един ...
Навиците, които шефовете мразят Не проявявате инициатива за работа Никой шеф не обича, а не е и редно,...

Реклама