Не е тайна за никой, че властта и влиянието са стоки, които се купуват и продават всеки ден. Това е процъфтяващ пазар, който като цяло носи табелка "за продажба". Това е човешката природа. Да мислите обратното означава, че сте доста наивни.

Получавайки влияние вие получавате психологическо подчинение и респект от всяка личност, която е свързана (по един или друг начин) с вас.

Парите сами по себе си не са достатъчни, вие трябва да бъдете идентифициран като тяхно олицетворение и пример за власт.

Журналисти и светски хроникьори
Няма светски хроникьор жив, който да не жадува да напише някоя пикантна история. Клюкарството е заложено в натурата им и затова са станали светски хроникьори.

За да си купите журналистическото влияние, трябва да предложите първо вашето влияние и власт, което да им помогне да се доберат до желана от тях цел – права от редактор на списание за техни рубрики и клони или пък до голямо издателство.

План В: Многобройни хора работят във вестници и списания печатни и он – лайн. Тези хора могат по – добре да разберат вашата ситуация (вероятно в замяна на услуга) и да по напишат това онова за вашата личност.

Политици
Кметове, съветници, министри, партийни лидери и всички, заемащи политически позиции са напълно уязвими, за да бъдат купени за ваша сметка. В този случай парите говорят. Можете да финансирате някоя политическа кампания, за която сте сигурен, че ще изберат (социологически проучвания).

Може да имате повече късмет ако подсигурявате тяхното влияние като давате обещания, издигате политически постове, може да работите като общински съветник или пък като скъп бездеен консултант.

План В: Ако опитът с купуването на политик се провали, опитайте да сте негов опонент на следващите избори тогава ще ви забележат още повече

Лидери на профсъюзи
Лидерите на профсъюзите като се казва идват от типичната народна работна ръка и затова са по – склонни към подкуп, свикнали са на рушветчийство, кеш пари, ваканции и други дарове.

План В: Ако това не помогне спомнете си, че лидерите на профсъюзи стават такива ако са членове на въпросния профсъюз. Затова подпомогнете на този член да стане лидер, който ви симпатизира.

Обществени критици
Такива обществени критици като екологичните защитници са, за да ви създадат проблем ако вашата работа пряко или косвено засяга природните запаси и среди. Те са много принципни и отдадени хора на своята кауза затова вероятността да приемат пари е малка.

План В: Те са по склонни към "жертвоприношение" от ваша страна от колкото на рушвети. Например предложете да създадете екологична организация или фонд по наболял съвременен проблем.

Съдии
Съдиите са като политиците – правят кампании, за да бъдат избрани. Затова спонсорирайте някоя такава или ако не се случи това и ви откажат, тогава спонсорирайте на опонента.

Съвет: Целете се към съдии от Върховни съдилища, така ще ви знаят доста хора т.е. влиянието ви ще е оптимално.

 
Правилата на мъдростта Някои от тези правила ще ви върнат 100 или 1000 години назад във времето,...
Правила при интервютата за работа * Поддържайте вашите отговори кратки и сбити. Освен ако не ви попитат...
Въпросите на интервюто за работа Тук сме ви изброили няколко класически въпроси задавани на...

Реклама