Екип по безопасността защитава вашата собственост и имане. Вас. Правилно събран екип – консултанти и персонал – е жизнено важен за вашата физическа и психическа безопасност.
За предпочитане е да се обърнете към консултантска фирма по безопасност, която ще откликне на вашите нужди професионално. Най –важното нещо е нивото на обучение на служителите й. В САЩ секюрити индустрията има професионално развитие сред обществото – Академия по безопасност.

Бодигард
Телохранителят е съществен елемент, от който и да е екип за сигурност. Верен телохранител, надежден за вашата физическа безопасност е труден за намиране и дори по – труден за задържане. Въпреки неоценимата услуга, която те извършват, много телохранители смятат, че е неблагодарна работа, която включва много чакане и безделие.

Телохранителят ви предоставя лична защита. Затова трябва да е добре платен, не само, заради значението на неговите услуги, а и да не бъде подкупен от вашите врагове.

Неговата подготовка трябва да включва тактическо обучение, защото в истинския свят се използват и огнестрелни оръжия. Също и в ръкопашен бой. Трябва да е подготвен и психически – да помни лица, места, позиции и да чете езика на тялото.
Вашият телохранител трябва да е работил за ръководители, а не за знаменитости.

Шофьор
Когато си търсите шофьор за вашият екип по безопасност трябва да сте сигурни, че е минал такъв курс на обучение. Част от обучението и на телохранителите включва и шофиране.
Шофьор по отдел сигурност трябва да е наясно по всяко време на денонощието за трафика на дадено място и неговите алтернативи. Той трябва също така да е подготвен при опасни и сложни маневрите, като карането назад с високите скорости.

Регионален мениджър по сигурността
Мениджър по сигурността поема грижата по ежедневните операции на персонала си при вашата безопасност. Това е един от най – големите ви активи, работещ гладко и ефективно за вас ден за ден, 24 часа, 7 дни в седмицата.
Неговата роля включва изготвянето на операциите – тяхното приложението и текущо наблюдаване, оценка на всичко.
Регионалния мениджър по сигурността е “мозъкът” на вашия екипа. Той мисли, а персонала изпълнява. Ако искате може, даже и да бъде защитен и вашия компютър.

Мениджър по предвижването
Той отговаря за планирането и подготовката при евентуално пътуване или преместване от точка “А” до точка “Б”. Ролята му е да планира степента на заплаха при ваше пътуване или местене и ако изникне такава да има план за изход, като се намирате в близост до болници, полиция или места с много хора.

Подобни статии:
 
45-те най-често задавани въпроси на интервю за работа Бъдете подготвени! Вижте най-често задаваните въпроси и ще бъдете...
Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)? Афилиейт Маркетинга (Affiliate marketing) е един от най-добрите бизнес модели...
Маркетинг и търговия Няма търговия без маркетинг и маркетинг без търговия. Той е съставна...

Реклама