Ако някой иска да бъде лидер, не е достатъчно да седи отзад и да си представя, че усилената работа щеБъдете главата на мафията го направи. В играта на живота се иска повече от зарчета – трябват топки. Трябва да следвате това, което искате, трябва да станете и да не дремете и късметът ще ви намери сам. Когато късметът стане успех, постарайте се всички да го разберат.
По – просто е да мислите как ще станете лидер, от това да сте в същност. Но ако го искате, тогава следвайте тези правила:

Носете самоувереност
Ако искате да сте лидер на някаква група – каквато и да е (Руската мафия или мажоретките на колежа) – трябва да изслушвате идеите на групата и да им вярвате. Трябва да свиквате с тази мисъл, защото това ще ви помогне да осъществите целта си. Трябва да сте циник, самонадеян и нахакан, за да водите “стадото” и да изкарвате пари. Скептиците и безхарактерните хора не стават лидери и не вдъхновяват останалите да правят пари.

Бъдете устойчиви
Показвайте се всеки ден с едно и също лице и едно и също поведение. Не допускайте личният си живот да влияе на работата ви. Колкото повече сте устойчив емоционално, толкова повече ще ви се доверяват и вярват.

Възнаграждавайте другите
Никой не иска да работи за слава. Най – добрият начин да накарате хората да работят за вас е да ги пощурявате. Пари. Златни звезди. Промоции. Каквото и да е .

Бъдете лидер на точното “стадо”
По пътя си на лидер ще срещнете много “слизащи” и “качващи се” по стълбата на успеха хора. Важно е вие да уцелите точният момент за “изкачването”. Вместо да гледате мач по телевизията идете на голф игрището. Там ще си създадете доста контакти и то не с маловажни хора, защото голфа е игра за лидери. Гледайте на по – горе стоящите от вас като на врагове, но и като инструменти, които ще са ви от полза. Веднъж да сте в правилният клуб, не се издънвайте.

Бъдете дързък
В разговори, бъдете вие този с добрите идеи. Следвайте инстинктите и ще бъдете най - бързо мислещият от онези крави, които го умуват за час. Трябва да живеете за момента, докато гледате 10 години назад. Това, което става днес е вашата работа. Може да недоволствате, но това да не забавя бизнесът ви. Винаги бъдете подготвен за непредвидени неща.

Ако искате да сте лидер, научете се да бъдете заядлив, сприхав, но не и хленчещ шеф, който знае какво иска. Никой не е съвършен и подчинените ви не трябва да ви обичат, а само да правят това, което им казвате.

 
Не можете да бъдете всичко за всички клиенти Не се опитвайте да бъде всичко за всички клиенти, когато се отнася до PR...
DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес Какво пртедставлява DropShipping-а? Това е просто услуга. Услуга която ...
10 начина да спестите пари когато пътувате Ще е добре за вас да научите как да спестите пари, когато пътувате и сте...

Реклама