КРЕДИТНИ КАРТИ. Да избереш най – точната кредитна карта

“Guardian Unlimited”

Почти всеки предлага кредитни карти тези дни, от супермаркетите, авиолиниите и дори благотворителните организации. Повечето от картите на пазара са две големи марки - Visa и Mastercard, и някои по-малки “играчи” на пазара като American Express и Diner's Club

Използването към карта е елементарно – в банков клон, по телефона, онлайн или по пощата. За да притежавате такава карта ще ви трябва обикновено годишен приход от около £20, 000, въпреки че някои издатели ще дадат карти и за по-малък годишен доход. Границите на кредитните карти за нови клиенти са с малък лимит на паричната сума, но по – късно могат да бъдат увеличени.

Най – лесния начин да получите кредитна карта е от банка, но тя може да не предлага най – добрите условия за това. Така, че проучете най – изгодния вариант за вас.

Ако плащате целите сметките по вашата кредитна карта всеки месец вземете си карта за безсрочен период. Така ще избягате кредиторите, които следят по датата на извлечение.

Ако пък не погасявате напълно сметките си по картата ви, тогава си вземете карта с ниска лихва на плащанията.

Да използвате кредитна карта за теглене на пари в брой не е добра идея, лихвите са високи и таксата за това е близо 1. 5% или £1. 50 минимум.

Дано сме ви били полезни.

 
Прости стъпки за по – добър PR Успешните и ефективни връзки с обществеността на даден бизнес се...
Правилното място за вашият хотел Да изберете точното място за хотелът си, значи само едно – успех в...
Просто правило на маркетинга в бизнеса Управлението на вашия бизнес е едно от най-важните неща, които можете...

Реклама